Meet UFW Instructor “PRIM CHOELHAI”

MEET UFW🇳🇱 Instructor “PRIM CHOELHAI”

Hoe is het gekomen dat je UFW lessen bent gaan geven?
Kickboksen is een van mijn grootste passies, het is een vechtsport dat ik al flink wat jaren beoefen. De aanzet om hier les in te gaan geven is mijn zoontje Rohan geweest. Met zijn geboorte begon ik er stiekem van te dromen om later als hij groot zou zijn samen met hem te trainen. Hij zag mij thuis nog wel eens een combinatie doornemen en op 2-jarige leeftijd probeerde hij al een stoot en een trap achter elkaar uit te voeren. Ik kon het daarom nog wel eens tijdens het spelen en stoeien door niet laten om hem een techniek aan te leren. Inmiddels is hij 6 jaar en kan hij aardig wat combinaties uitvoeren. Eind 2016 ben ik in de aanloop naar het opzetten van een eigen sportschool in aanraking gekomen met UFW International en merkte dat zij dezelfde passie voor het kickboksen hebben als dat ik heb. Kort daarna heb ik mij daarom ingeschreven voor de UFW Kickboks opleiding en mijn UFW Kickboks instructeur licentie behaald.

Welke UFW lessen en waar / wanneer geef je les?
Sinds 2017 ben ik de trotse eigenaar van The Bushido Club en behoort UFW Kickboksen tot een van de mooie trainingen die wij aanbieden. Wij bieden afwisselende kickboks trainingen aan in de vorm van 1 of meerdaagse workshops gericht op fysieke en mentale fitheid voor kind, kind én ouder, jongeren of volwassenen. We bieden dit aan particulieren, (basis)scholen en bedrijven. Ook bieden wij personal trainingen aan. Omdat we een vrij brede doelgroep hebben maken wij afhankelijk van het soort workshop gebruik van een daarvoor meest geschikte locatie in de regio Den Haag. Momenteel zijn we bezig met het inplannen van workshops, dit zullen we publiceren op de Agenda pagina van onze website.

Wat zijn jouw toekomstplannen met de sport en UFW.
Kickboksen is een prachtige en complete vechtsport. Omdat het gericht is op lichaam én geest kan kickboksen op verschillende manieren worden ingezet, bijvoorbeeld als leuke workout maar ook als effectieve weerbaarheidstraining. Wij willen graag het aanbod van onze trainingen divers en interessant houden, zodat wij een brede doelgroep kunnen blijven bereiken. Wij staan daarom open voor samenwerking met andere sportscholen en voor trainingsconcepten zoals ook die van UFW International. Wij zullen ons zelf als trainers natuurlijk ook blijven ontwikkelen door het blijven trainen en volgen van opleidingen en seminars. Zo zullen wij bijvoorbeeld de UFW seminar in november 2018 bijwonen. En een van de UFW trainingen die wij in de toekomst graag willen toevoegen aan ons aanbod is UFW Boksen.

 Waarom geef je les?
Mede dankzij kickboksen heb ik mij kunnen ontwikkelen tot de persoon die ik vandaag ben. Ik gun daarom een ieder het krijgen van een mogelijkheid om het beste uit zich zelf te halen. Ik geloof er in dat door kickboks trainingen op een toegankelijke, verantwoorde en veilige manier aan te bieden zowel jong als oud, man of vrouw, een mogelijkheid krijgen om zelfvertrouwen kunnen op doen. Met een stuk zelfvertrouwen kan een ieder zich durven te ontplooien tot de persoon die hij of zij is of wilt zijn, zijn of haar talenten verder durven te ontwikkelen en dromen durven na te jagen.


Hoe kunnen wij jou verder volgen?

Op de website van The Bushido Club (www.thebushidoclub.nl) proberen wij zoveel mogelijk informatie te geven over onze club en geplande workshops. We zijn uiteraard meer dan bereid om bij interesse persoonlijk in contact te komen. Je kunt dit gerust aangeven via onze contactformulier of door een mailtje te sturen naar info@thebushidoclub.nl.

Wat is jouw favoriete uitspraak / gezegde / quote?
Wees positief, het leven is te kort om dit aan negativiteit te verspillen.

Website www.thebushidoclub.nl
E-Mail info@thebushidoclub.nl