MEET UFW INSTRUCTOR “COR THE COACH”

MEET UFW🇳🇱 INSTRUCTOR “COR THE COACH”

Hoe is het zo gekomen dat je UFW lessen bent gaan geven?
Ik ken Jimmy (oprichter UFW) al heel lang en heb heel veel geleerd van zijn lesmethoden. 

Toen ik hoorde dat hij zich bezighield met UFW, zijn wij weer in contact gekomen. Omdat ik vanuit mijn coaching mij o.a. met boksen en kickboksen bezighoud.  Daarnaast heb ik zowel een karate als capoeira achtergrond.

Met UFW als basis om vanuit te gaan werken, merk ik dat ik een versterking heb in mijn methodes. Ik ken Jimmy vanuit de tijd, dat ik fitnessinstructeur was. Hij heeft voor iedereen die sport een mooie basis om vanuit te werken 

Welke UFW lessen en waar / wanneer geef je les?
Ik werk op dit moment vooral met Boxing45 en zal in de nabije toekomst ook het kickboksen toevoegen.
Via OneFit geef ik op woensdag avond (18.30 – 19.30) en de zondagochtend (11.00-12.00) les. Dit doen we heerlijk buiten, naast hotel New York op de Kop van Zuid.  Ongeacht welk weer het is (behalve bij Sneeuw en code oranje/rood), gaan wij aan de slag!

Wat zijn jouw toekomstplannen met de sport en UFW?

Naast mijn coachingspraktijk, heb ik gemerkt dat sporten een heel fijn onderdeel is in mijn leven, dat ik graag met anderen deel. Dit jaar, of anders begin volgend jaar, wil ik het UFW Kickboks- certificaat behalen, om een extra boost te geven aan in mijn huidige aanbod. 
Momenteel werk ik hard aan nieuwe praktische tools over hoe je met lichaamstaal diepere lagen kunt aanspreken middels coaching. En hopelijk is dit iets wat ik in de toekomst aan het UFW kan toevoegen.

Daarop volgend is een van mijn doelen om met mijn ontwikkelde coachingmethodes de top van het bedrijfsleven te kunnen ondersteunen.Zowel fysiek als mentaal, doelen te bereiken om de wereld nog mooier en gezonder te maken. 


Wat is jouw drijvende kracht om les te blijven geven?

Ik heb gemerkt dat ik voor veel mensen een motiverende factor ben geweest. Ik heb al veel mensen inzichten gegeven hoe zij hun doelen in het leven kunnen realiseren. Ik inspireer mensen mensen vanuit mijn hart dat er een betere versie is van hunzelf, maar dit kunnen ze pas bereiken als ze NU van zichzelf leren te houden.  

Naast het lesgeven organiseer ik ook workshops en geef ik met regelmaat lezingen over

✅ persoonlijke ontwikkeling
✅ motivatie
✅ startend ondernemerschap. 

Door de diversiteit in mijn activiteiten, inspireer ik anderen ook meer uit hun leven te halen en vooral te genieten van het proces!

Hoe kunnen we jou verder volgen?
✓ Als je lid bent van One Fit, dan kun je via de App naar mij op zoek gaan (Cor van Drieberge / Cor de Coach
✓ Als je les van mij wilt, mag je mij altijd direct contacten – cor@corthecoach.com / 0618377278.
✓  www.corthecoach.com / www.deboksendecoach.nl
✓  Facebook – Cor the Coach / de “boksende” coach.

Wat is jouw favoriete uitspraak / gezegde / quote?
Als je ergens meester in wilt worden, moet je beginnen en in beweging komen!